Solitaire

Solitaire 1.12.2

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Het klassieke kaartspel op je Android telefoon

VOOR

  • Vier spellen

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Je kent het wel: mensen die een peperdure pc thuis hebben staan en alleen maar solitaire spelen! De naam zegt het al: solitaire speel je alleen en dat kan dankzij deze kosteloze applicatie nu ook op je Android telefoon.

Of je telefoon nu routes uitstippelt, bezienswaardigheden voor je opspoort of kaarten voor je schudt, het verwondert de Android eigenaar in het minst. Ben je in het bezit van een dergelijke telefoon en dol op Solitaire dan is dit een no-brainer. Het kaartspel speel je in vier varianten: Solitaire, Spider, Freecell en Klondike. Misschien ken je niet alle spelvarianten, maar deze leer je snel door ze gewoon te proberen.

De kaartjes glijden lekker over het scherm en de besturing via het aanraakscherm werkt prima. Ook gebruik je de trackball (indien aanwezig) om nieuwe kaarten te krijgen, bijvoorbeeld in Spider. Solitaire slaat automatisch je spel op bij het verlaten van de applicatie, wat handig is.

Solitaire-fans hebben er een speeltje bij. Solitaire ziet er niet revolutionair uit maar speelt zoals je het gewend bent.

Meeste downloads Bordspellen voor android

Meer

Beoordelingen about Solitaire

  • door Anonymous

    hoe krijg ik nieuwe kaarten bij spider?????.
    Allemaal leuk en aardig, maar het lukt mij niet om nieuwe kaarten g...   Meer